Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de la RADET Constanța. Precizări importante despre citirea contoarelor

ro

26 Mar, 2020 15:47 9253 Marime text
Măsurile de prevenție contra virusului COVID - 19, printre care și „distanțarea socială", au schimbat complet modul de lucru, astfel că R.A.D.E.T. Constanța nu va mai face citirea mijloacelor de măsurare la finele lunii martie, conform programării.

Ca măsură de prevenție și pentru angajați, dar și pentru consumatori, aplicăm cerințele dispuse de autoritățile statului în această perioadă și păstrăm distanța socială.

Consumatorii R.A.D.E.T. Constanța sunt rugați să facă autocitire și să transmită pozele indexurilor de energie termică (apă caldă de consum și încălzire), pe adresa de e-mail: autocitire.radet@radet-constanta.ro.

Venim în ajutorul dumneavoastră și vă atașăm un fișier în care vă este explicat cum se face citirea contoarelor în funcție de aparatul montat la branșament.

Informația o veți regăsi și pe site: www.radet-constanta.ro.

Termenul limită pentru transmiterea acestora este 31 martie 2020, ora 16:30.

R.A.D.E.T. Constanța își rezervă dreptul de a nu lua în considerare pozele neconforme (neclare, în ceață etc.) din care nu se poate distinge clar consumul afișat pe gigacalorimetru și va citi contorul, cu personal propriu specializat, în luna aprilie. 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta instrucțiuni de autocitire a indexurilor contoarelor de energie termică. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii