Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eurodeputata Corina Crețu a fost validată vicepreședinte PSD în cadrul Comitetului Executiv al social democraților, întrunit luni la Palatul Parlamentului

ro

12 Apr, 2011 22:39 932 Marime text

"Această decizie a conducerii partidului este urmarea numărului de voturi obţinut la Congresul PSD de anul trecut. Sunt conştientă de răspunderea care îmi revine, în urma acestei validări. PSD se află în plin proces de pregătire pentru alegerile de anul viitor. Va fi o perioadă de muncă intensă, o muncă de echipă, în primul rând. Deşi naţionale, alegerile din România au ecouri dintre cele mai importante şi la nivelul Uniunii Europene. Ele pot întări tendinţa de revenire a stângii în prim-planul politicii europene. Şi cred că, mai mult ca oricând, vom avea nevoie de sprijinul colegilor noştri din Partidul Socialiştilor Europeni. Este de datoria mea, ca euro-deputat, să contribui la întărirea acestei legături între PSE şi PSD, pentru o mai bună comunicare între cele două părţi", a declarat Corina Crețu.

În urmă cu o săptămână, liderii Biroului Permanent Naţional au decis să îi numească pe europarlamentarul Corina Creţu şi pe liderul PSD Mehedinți, Adrian Duicu, în funcţiile de vicepreşedinte devenite vacante după demisiile lui Adrian Severin şi Ion Toma.

"Corina Crețu și Adrian Duicu au fost desemnaţi în urma voturilor obţinute la Congresul PSD din februarie 2010, potrivit procesului verbal de la acea vreme. Colega noastră Corina Crețu deține în partid și funcția de secretar executive. Acum, îi urez bun venit ca vicepreşedinte al partidului", a declarat Victor Ponta, președintele PSD.

Corina Crețu consideră că acum este extrem de important să creeze un dialog cât mai bun cu românii, atât din ţară, cât și din diaspora, pentru a le prezenta priorităţile PSD şi proiectul de societate pe care îl propune partidul. Proiect bazat pe solidaritate, pe valorile libertăţii, drepturilor omului şi pe respectul instituţiilor democraţiei.

"Le mulţumesc tuturor celor care cred în mine şi îi asigur că nu îi voi dezamăgi", a declarat vicepreședintele PSD, Corina Crețu.

Biroul de Presă al PSD

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii