Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Victor Surdu!

ro

08 Apr, 2011 16:48 1018 Marime text

Conducerea Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, alături de membrii Departamentului Agricultură şi Dezvoltare Rurală, îşi exprimă profundul regret pentru pierderea colegului, prietenului drag şi mentorului, Victor Surdu.

Prin întreaga sa activitate didactică şi politică, Victor Surdu va ramâne un reper de profesionalism, generozitate şi dăruire. Prin măiestria cu care a ştiut să se înconjoare de oameni de toate vârstele, să comunice şi să îl asculte pe fiecare, a reuşit să facă din agricultură o activitate plăcută şi atrăgătoare pentru toată lumea, fie ei şi nespecialişti.

Victor Surdu şi-a iubit meseria, a iubit agricultura şi activitatea politică. Chiar şi în ultimele luni, când suferinţa medicală se instalase, Victor Surdu şi-a continuat activitatea politică în cadrul Parlamentului şi în cadrul Departamentului de Agricultură al PSD, pe care, cu onoare şi bucurie, l-a condus în ultimii 2 ani.

Deputatul de Neamţ, Victor Surdu, a iubit oamenii, la binele cărora se gândea în fiecare moment, reuşind să insufle speranţă şi să dea încredere românilor în viitor. Cu fiecare ocazie, amintea de alegătorii din Neamţ, pe care îi vizita la fiecare sfârşit de săptămână şi alături de care găsea puterea şi inspiraţia pentru noi şi noi proiecte.

Dragostea sa faţă de glia strămoşească şi faţă de agricultorii români, atât de greu încercaţi, s-au regăsit în fiecare acţiune, dar şi în proiectele politice desfăşurate de-a lungul timpului, atât în interiorul Partidului Social Democrat, cât şi la conducerea Departamentului PSD pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală.

În aceste momente de tristeţe, reprezentanţii Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, adresează sincere condoleanţe familiei şi tuturor celor apropiaţi distinsului lider, Victor Surdu. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Consiliul Naţional PSD

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii