Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:21 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CONSILIERII PSD MANGALIA AU LUAT INIȚIATIVA SCĂDERII PREȚULUI LA GIGACALORIE

ro

23 Jan, 2014 12:52 1108 Marime text
La inițiativa consilierilor locali ai Organizației Partidului Social Democrat Mangalia, viceprimarul Bogdan Maganu a depus un Proiect de hotărâre privind micșorarea prețului energiei termice livrate de S.C. Goldterm Mangalia S.A. către populația Municipiului Mangalia.
Aleșii Organizației PSD în Consiliul Local: Membulat Ghiulgian, Mihaela Ariciu, Gheorghe Mazilu, Dan Moldovan și Marian Guță, împreună cu viceprimarul Bogdan Maganu, au propus micșorarea prețului de furnizare a energiei termice către populația Municipiului Mangalia, începând cu data de data de 1 ianuarie 2014, de la 295 lei (TVA inclusă) la 240 lei (TVA inclusă) pe gigacalorie.
Sedința se va desfășura vineri, 24 ianuarie 2014, începând cu ora 17.30, în Sala de ședințe a Consiliului Municipal Mangalia.
           
Consilierii PSD Mangalia îi asigură pe cetățenii orașului că vor face tot posibilul ca acest Proiect de hotărâre, prin care să fie stabilit un cost mai mic la încălzire pentru populație, să fie susținut și de ceilalți consilieri locali și să intre în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2014. Acest lucru este așteptat de mulți ani de către locuitorii Mangaliei și reprezintă scopul final al proiectului de aducere a gazelor naturale la Mangalia, proiect demarat de PSD în mandatul trecut”, a declarat viceprimarul Bogdan Maganu, vicepreședinte al Organizației PSD Mangalia.
 
Data: 23.01.2014                                        
Biroul de presă al Organizației PSD Mangalia

Ti-a placut articolul?

Comentarii