Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Vulpea cea faimoasa” in premiera la Cernavoda - 06.02.2009

ro

08 Feb, 2009 17:42 1262 Marime text

ORAŞUL CERNAVODA
Str.Ovidiu nr.11, cod 905200        
Judetul Constanta, România          
Tel. (004) 0241 238 030; 238 433
Fax: (00 4) 0241 239 578
www.primaria-cernavoda.ro  
e-mail: primaria@cernavoda.ro

6 februarie 2009
Comunicat de presa

· “Vulpea cea faimoasa” in premiera la Cernavoda

Actorii Teatrului Casei de Cultura I. D. Chirescu din Cernavoda vor prezenta la inceputul saptamanii viitoare pe scena casei de cultura, piesa de teatru “Vulpea cea faimoasa” de V. Badita.
O poveste pentru cei mici, in care vulpea, iepurele si ursul devin prieteni apropiati, dupa mai multe intamplari si peripetii prin care trec impreuna. Vicleana vulpe foloseste orice mijloc necurat pentru a deveni faimoasa dar in final este invinsa de bunul si marinimosul ursulet.
Regia spectacolului este semnata de Victor Ignat, muzica este compusa de Claudiu Pescaru iar scenografia este asigurata de Cristina Minculeasa. Vulpita Pita este interpretata de Constantina Lepadatu, ursuletul Mormi de Corina Iacob iar Iepurica Rica de Iuliana Tamas.
Copiii din gradinitele si scolile orasului Cernavoda sunt invitati marti  si  miercuri pentru a canta si se bucura impreuna cu actorii teatrului din localitate.

Actuala administratie locala a orasului Cernavoda si-a propus infiintarea unui teatru local cu tineri actori profesionisti care sa prezinte lunar cetatenilor din Cernavoda, spectacole de teatru. Anul trecut, pe scena Casei de Cultura s-au jucat spectacolele de teatru Chirita, Trei purcelusi, Dar din Dar, Cheia de la suflet. Pentru luna martie, actorii teatrului pregatesc spectacolul de teatru Dupa fapta si rasplata, de Ion Creanga.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii