Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta de Consiliu Local - 21.01.2009

ro

21 Jan, 2009 20:49 964 Marime text

ORAŞUL CERNAVODA
Str.Ovidiu nr.11, cod 905200           
Tel. (004) 0241 238 030; 238 433 Judetul Constanta, România           
Fax: (00 4) 0241 239 578
www.primaria-cernavoda.ro   e-mail: primaria@cernavoda.ro

21 ianuarie 2009

Comunicat de presa

Consiliul Local Cernavoda  se intalneste la inceputul saptamanii viitoare pentru a dezbate mai multe proiecte de hotarari initiate de primarul orasului, doamna Mariana Mircea.
Unul dintre proiectele de hotarari se refera la acordarea de servicii de ingrijire la domiciliul persoanelor varstnice si mentinerea a 15 persoane ca ingrijitori, angajati ai Primariei.  In Cernavoda exista persoane varstnice, imobilizate la pat sau  greu deplasabile si care necesita ajutor pentru igiena corporala si administrarea activitatilor casnice. Cele 15 persoane angajate ca ingrijitori la domiciliu  sunt adevarati prieteni pentru persoanele varstnice aflate in nevoie. 
Un alt proiect de hotarare se refera la sistematizarea traficului rutier pe raza orasului Cernavoda prin introducerea taxei de folosire trama stradala pentru autovehiculele de transport marfa mai mari de 3,5 tone care traverseaza orasul. Contravaloarea taxei variaza in functie de tonajul masinii si de localitatea unde este inregistrata masina. Primaria orasului va amplasa indicatoare  prin care soferii masinilor de mare tonaj vor fi informati privind traseul pe care trebuie sa il respecte si locurile unde se poate face plata taxei.
Alte proiecte ce vor fi puse in discutie sunt aprobarea Planului Urbanistic Zonal ( PUZ) – Cartier de locuinte - zona Sere, str. Prelungirea Victoriei, aprobarea preturilor si tarifelor practicate de Directia de apa canalizare si termie pentru serviciile de furnizare a apei potabile, serviciului de canalizare, epurarea apelor uzate si reziduale, energie termica, precum si alte lucrari prestate.
In aceeasi sedinta, vor fi prezentate Raportul de activitate al Politiei Comunitare si Raportul de activitate al Politiei orasului Cernavoda in anul trecut. De asemenea, vor fi puse in discutie proiectul de buget si planul de investitii pe anul 2009. 

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii