Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta de consiliu extraordinara la Cernavoda

ro

16 Sep, 2009 21:25 1171 Marime text

Consilierii cernavodeni se intalnesc in aceasta dupa - amiaza intr- o sedinta extraordinara pe a carei ordine de zi se afla proiecte de hotarari initiate de primarul orasului, d-na Mariana Mircea.

Unul dintre proiecte este aprobarea documentatiei tehnico-economice, in faza de studiu de fezabilitate, pentru un bloc de locuinte destinate inchirierii pentru tineri pana in 35 de ani, situat pe strada Independentei - Cernavoda. Conform documentatiei, constructia este prevazuta cu doua tronsoane, regim de inaltime S + P +3E+ M, 40 de unitati locative din care 30 de garsoniere si 10 apartamente cu 2 camere. Investitia va fi realizata din fonduri de la govern dar si din bugetul local si va fi finalizata anul viitor.

Aprobarea atestarii apartenentei la patrimoniul public al orasului a suprafetei de 15.000 mp teren destinat realizarii parcului Sofia, este un alt proiect ce va fi dezbatut de catre consilierii locali. De acelasi obiectiv este legat si un alt proiect de hotarare privind aplicarea orasului Cernavoda la Programul National de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi si aprobarea documentatiei tehnico - economice pentru acest parc.

Alt proiect de hotarare este cel privind aprobarea unor ajutoare financiare pentru acoperirea pagubelor produse de fenomenele atmosferice din data de 28 iunie 2009. In urma solicitarilor depuse la sediul Primariei de catre cetatenii ale caror gospodarii le-au fost grav afectate de ploaia cu grindina ce a cazut in cursul lunii iunie, in cadrul Primariei s-a format o comisie care a analizat la fata locului si a propus ajutorarea acestora. Consilierii locali vor analiza in sedinta aceste cazuri si vor supune aprobarii.

Biroul de presa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii