Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul orasului Eforie vrea sa reabiliteze falezele - 21.01.2009

ro

21 Jan, 2009 19:16 844 Marime text

R  O  M    N  I  A
J U D E Ţ U L   C O N S T A N Ţ A
O R A Ş U L   E F O R I E

Pentru a-şi  ajuta concetăţenii să prospere, Primarul oraşului Eforie vrea să reabiliteze falezele

Primarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu  Brăiloiu, a solicitat Guvernului Românie, printr-o listă de propuneri, să prindă în bugetul oraşului pentru anul în curs bani pentru investiţii locale, unele din acestea de interes naţional. Una dintre propuneri ar fi cea de alocare de fonduri pentru reabilitarea falezelor, un proiect care reprezintă o prioritate a oraşului, deoarece atît Eforie Nord cît şi Eforie Sud sunt staţiuni turistice cu tradiţie, locuitorii din Eforie depind de activitatea  turistică care este sezonieră. Pe de altă parte, deteriorarea continua a falezelor periclitează construcţiile existente în apropiata vecinătate a acestora.
Ovidiu Brăiloiu solicită finaţare de la stat şi pentru finalizarea locuinţelor sociale din Eforie Sud, lucrări demarate în iarna anului 2007. Finalizarea acestor locuinţe este de strictă necesitate, deoarece, în urma aplicării prevederilor legii 10/2001, mulţi locuitori ai oraşului au fost evacuaţi din locuinţe sau au primit ordinul de evacuare.
Primarul mai solicită sprijin sub forma finanţării pentru realizarea reţelelor de utilităţi şi de drumuri din cartierele oi ale oraşului Eforie, respectiv zonele unde au fost atribuite terenuri tinerilor căsătoriţi în baza legii 15/2003.
Primarului oraşului Eforie şi colaboratorii săi au făcut mari eforturi în anii precedenţi pentru realizarea unor obiective de interes din oraşul Eforie, dar, avînd în vedere că nivelul impozitelor şi taxelor locale a rămas neschimbat de 5 ani este absolut necesară atragerea de fonduri din alte surse pentru continuarea sau finalizarea  unor astfel de proiecte.

BIROUL DE PRESĂ 
PRIMĂRIA EFORIE
21.01.2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii