Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mos Craciun a venit la Cernavoda 22.12.2008

ro

22 Dec, 2008 20:46 888 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ de la Primăria oraşului Cernavodă

Primaria orasului Cernavoda a organizat in aceasta perioada mai multe evenimente pentru copiii si tinerii din oras, evenimente prin care acestia au simtit venirea  Craciunului. Trupele de teatru si dans din cadrul Casei de Cultura, au prezentat zilnic spectacole cu obiceiuri si traditii de Craciun, spectacole de teatru si muzicale.

Copiii din gradinite, scoli generale si tinerii din licee au fost invitati la Casa de Cultura unde au urmarit spectacolele si au primit daruri de la Mos Craciun.

Dar nu numai ei au simtit feeria Craciunului. Copiii proveniti din familii defavorizate, copiii cu handicap, copiii abandonati   au fost cautati de Mos Craciun si au primit daruri.

Daruri din partea administratiei locale au mai primit  copiii si tinerii care activeaza in cadrul cercurilor de dans, teatru, pictura, literatura, muzica ale Casei de Cultura ID Chirescu si cei care  joaca in echipele Clubului sportiv Axiopolis din localitate.

Revelion 2009

Primaria orasului Cernavoda invita locuitorii sa petreaca Revelionul 2009 in centrul orasului. Muzica populara, muzica usoara si rock, colinde, focuri de artificii, un spectacol care sa marcheze trecerea in noul an. Spectacolul va incepe la ora 21.00 cu Plugusorul si alte urari traditionale de Anul Nou prezentate de actorii Teatrului din localitate. Pe scena amenajata in centrul orasului vor mai canta Taraful Casei de Cultura, trupa Umbre din Cernavoda, DJ White si Trupa New Effect. Cu 8 minute inainte de ora 24.00 cerul Cernavodei va fi luminat de un foc de artificii multicolor.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii