Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuţii pe tema dezvoltării turistice Întâlnire între autorităţile tulcene şi reprezentanţi ai Ambasadei Austriei

ro

21 Jan, 2014 14:19 1156 Marime text
Marţi, de la ora 12.00, la sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea a avut loc o întâlnire între doi reprezentanţi ai Ambasadei Austriei şi oficiali din administraţia publică din judeţul Tulcea.
 

Discuţiile s-au axat pe dezvoltarea turistică a zonei şi pe schimbul de experienţă între partea austriacă şi partea română în ceea ce priveşte investiţiile în turism.
Heinz Thenmeyer, ataşat comercial al Ambasadei Austriei şi Anca Drujescu, director de marketing, au ajuns la Tulcea pentru a afla mai multe detalii despre proiectele de dezvoltare turistică a Deltei Dunării.

„La momentul actual o misiune a Băncii Mondiale lucrează la o strategie a Deltei Dunării, care va cuprinde atât proiecte pentru infrastructură, cât şi cele pentru sănătate sau pentru transport“, a explicat, în cadrul şedinţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Vasile Strat.
De asemenea, în timpul şedinţei au fost discutate principalele investiţii necesare în turism, cum ar fi decolmatarea canalelor, respectiv au fost prezentate proiecte care ar putea fi realizate în parteneriat public-privat.
La întâlnirea de marţi după amiază au participat, alături de reprezentanţii Ambasadei Austriei şi de vicepreşedinţii CJ Tulcea, Vasile Strat şi George Şişcu, directorul economic al Consiliului Judeţean Tulcea, Sirma Caraman, prefectul judeţului, Lucian Simion, guvernatorul ARBDD, Edward Bratfanof, directorul Centrului Naţional de Informare – Promovare Turistică, Marius Strat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii