Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii de la Saraiu merg de 1 Iunie la Aqua Magic şi la Delfinariu

ro

31 May, 2013 14:43 1507 Marime text
Este 1 iunie. Primăvara se retrage nostalgică în amintiri și lasă loc verii ce vine în forță plină de culoare, soare și roade bogate.
Este clipa în care copiii noștri, în care copilul din noi, zâmbesc vieții, zâmbesc soarelui cu iubirea și inocența vârstei.
Ne oprim din iureșul cotidianului, dăm timpul înapoi și, în hora tinereții sărbătorim ”ziua copilului” – cu un program amplu începând cu ora 09.00 pe 1 iunie, pe un itinerar care să le mângâie sufletul și să le recompenseze eforturile din timpul școlii: Aqua Magic, Delfinariu, Planetariu, Microrezervația din Complexul Muzeal de Ştiințe ale Naturii, Acvariu.
La noi acasă, duminică, începând cu ora 14.00, teatrul de păpuși poposește în mijlocul copiilor purtându-i în lumea mirifică a basmului; pentru ca mai apoi să primească undă verde pentru joacă și zbenguială în parcul cu jocuri special amenajat pentru ziua lor.
Cu sufletul și cu toate forțele Consiliul local Saraiu, Primar Dorinela Irimia, încearcă să transforme pentru toți copiii din comuna Saraiu ziua lor, în două zile de neuitat.
Pentru toți ceilalți copii, pentru copiii ce încă mai zăbovesc în trupuri de adulți - La mulți ani!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii