Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Primaria Orasului Ovidiu

ro

21 Aug, 2014 10:27 1123 Marime text
În urma ploilor abundente din 17-18.08.2014, 20 de gospodării situate în zonele inundabile ale orașului, străzile Fulgerului, Delfinului, Poștei, Zorilor, Primăriei, Pescarilor și Ciresului au avut probleme serioase.
La inițiativa primarului orașului Ovidiu, George Scupra, la nivelul Primăriei s-a intalnit comisia pe situatii de urgenta, formată din reprezentanți de la mediu, asistența socială, domeniul public și privat și urbanism, pentru a identifica exact problemele apărute în urma inundațiilor.
Cetățenii afectați au fost si vor fi ajutați cu materiale de construcții și diverse bunuri. Mai mult decât atât, la familiile aflate în neputință problemele create de inudații vor fi remediate de echipele de muncitori ale Primăriei Ovidiu.
”Pentru a preveni efectele inundațiilor, astăzi, 21.08.2014, începând cu ora 08.00, Primăria împreună cu Regia Locală de Salubritate, vor demara o ampla acțiune de curățare, decolmatare a dereelor din oraș. În cursul acestei zile, echipa va lucra la decolmatarea canalului de lângă calea ferată, strada Frunzelor colț cu strada Poștei”, a spus George Scupra.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii