Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cenaclul literar Mircea Eliade din Cernavoda – la ceas aniversar - 06.03.2009

ro

06 Mar, 2009 22:34 1381 Marime text

6 martie 2009

Comunicat de presa

· Cenaclul literar Mircea Eliade din Cernavoda – la ceas aniversar

Cenaclul literar Mircea Eliade din Cernavoda sarbatoreste sambata 7 martie, 5 ani de activitate. Evenimentul se va desfasura incepand cu orele 10.00, in  sala de protocol a Primariei si  sunt invitati sa participle elevi, tineri si adulti membri ai Cenaclului, oficialitati locale dar si si persoane care admira activitatea cenaclului si doresc sa le fie alaturi membrilor la aceasta sarbatoare. Cu aceasta ocazie, coordonatorul cenaclului profesorul Neculai Laza va prezenta un raport privind activitatea desfasurata in aceasta perioada, realizarile si proiectele de viitor.

In cadrul aceluiasi eveniment va avea loc si decernarea premiilor celei de V-a editii a Concursului Orasenesc de Creatie literara “ Porni Luceafarul “ deschis tuturor creatorilor de literatură din şcolile oraşului  şi tinerilor din Cernavoda, pe categorii de vârstă ( elevi de scoala generala, elevi de liceu,  studenti ). Concursul a avut două secţiuni la fiecare categorie de vârstă: poezie si proza scurta ( naraţiuni sau eseuri ). Si-au depus lucrarile in concurs 42 de copii si tineri.
Marele Premiu in cadrul concursului va fi oferit de Primarul orasului, d-na Mariana Mircea,   elevei Ana-Maria Paun, eleva in clasa a VII la Scoala Generala nr.1. La fiecare categorie : gimnaziu, liceu si tineri pana in 25 de ani vor fi acordate premiile I, II, III, mentiuni si premii speciale ale juriului.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii