Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESA

ro

31 Aug, 2009 18:00 1668 Marime text

1.jpgPrimăria Oraşului Năvodari, prin reprezentantul său, primar Nicolae Matei, vine în sprijinul copiilor defavorizaţi social şi a familiilor acestora care locuiesc în Grup Social Peninsula Năvodari.

Primăria Năvodari s-a alăturat iniţiativei Reprezentanţei UNICEF în România şi Fundaţiei HOLT România - Fundaţia de Consultanţă şi Servicii Sociale pentru Copii şi Familii, de a oferi o tabără, gratuită, de o săptămână, în localitatea Dombori-Ungaria unui grup de copii cu posibilităţi modeste de trai.

Astfel, Primăria Năvodari a contribuit la această acţiune cu suma de 10.000 lei, care reprezintă contravaloarea transportului copiilor selectaţi, până la locaţia taberei, respectiv Dombori - Ungaria şi retur. Suma menţionată a fost aprobată de Consiliul Local Năvodari prin HCL nr. 184 /24.07.2009, fiind suportată din bugetul local de venituri şi cheltuieli pentru anul 2009.

De asemenea, Organizaţia UNICEF suportă costurile cu cazarea şi masa, respectiv 17.500 $, iar Fundaţia HOLT România contribuie cu aprox. 500$/copil.
Această acţiune se alătură unui şir de servicii sociale pe care Primăria Năvodari, prin Direcţia de Asistenţă Socială, le oferă copiilor şi familiilor aflate în situaţie de risc social. Astfel, pentru sprijinirea acestora, Direcţia de Asistenţă Socială Năvodari colaborează cu Fundaţia HOLT România încă din ianuarie 2007. Exemple de servicii sociale oferite până în prezent sunt: cursuri de educaţie parentală, consiliere şi informare socială, organizare tabere de vară, gratuite, sprijin material etc.

DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ NĂVODARI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • popa mariana 03 Oct, 2010 16:21 buna ziua sunt popa mariana din navodari din cele auzite numi vine sa cred ca sa ajuns sa moara de foame toti romani . din cauza crisei care pune stapanire pe romania.