Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:46 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință extraordinară a Consilului Local Municipal Medgidia

ro

09 Jun, 2015 12:41 702 Marime text
În data de 08 iunie 2015, de la orele 17:00, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia în cadrul căreia au fost aprobate toate cele patru puncte de pe ordinea de zi. Prezenți în sală au fost 15 din cei 19 consilieri locali.
           Proiecte de hotărâri au vizat bugetele de venituri și cheltuieli ale municipiului Medgidia și Spitalului Municipal Medgidia, structura organizatorică a spitalului, precum și completarea inventarului domeniului public al municipiului Medgidia.
            La primul punct, consilierii au votat în unanimitate suplimentarea bugetului local de venituri și cheltuieli la secțiunile de funcționare – venituri, funcționare – cheltuieli, dezvoltare – venituri și dezvoltare – cheltuieli, inclusiv la capitolele „învățământ”, „asigurări și asistență socială”, precum și la capitolul „depozite speciale pentru construcții de locuințe”. Rectificarea bugetului are în vedere lucrări de investiții pentru Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, unde se va repara acoperișul deteriorat, care în prezent, în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, se infiltrează și plouă în sălile de clasă.
            Punctele cu numerele doi și trei au vizat Spitalul Municipal Medgidia și s-a votat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al acestuia, precum și modificarea structurii organizatorice a instituției.
            La ultimul punct de pe ordinea de zi s-a votat completarea domeniului inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Medgidia cu strada Speranței, situată în zona de est a municipiului.
           
 
09 iunie 2015
Compartimentul Relații Publice și Presă
Primăria Municipiului Medgidia
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii