Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia susține integrarea pe piața muncii

ro

18 Aug, 2014 13:39 1138 Marime text
Astfel, susține inițiativa Univeristății „Ovidius” din Constanța, care în parteneriat cu Structural Consulting Group, Asociația Moara de Hârtie, Addwise European Experise și Comuna Luncavița implementează în regiunea Sud Est, proiectul Model „meștugit” de formare și ocupare în regiunea Sud Est, POSDRU, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
Scopul principal al acestui proiect este creșterea șanselor de acces și integrarea pe piața muncii a unui număr cât mai mare de persoane. Proiectul constă în sesiuni de informare și consiliere profesională dar și sesiuni gratuite de formare profesională în următoarele domenii: Dezvoltarea competențelor antreprenoriale, Asistent relații publice și comunicare și Formare în activități turistice (recepționer).
Persoanele care pot beneficia de aceste cursuri sunt: șomeri, persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane care se ocupă cu agricultura de subzistență și angajați din mediul rural. Astfel, Primăria Municipiului Medgidia invită toate persoanele care se regăsesc în una din aceste categorii să se adreseze persoanei de contact la adresa de emailposdru_135411@fonduri-structurale.ro, sau radulescucrina@gmail.com.
La finalul programului, persoanele cele mai active și implicate în cadrul cursurilor gratuite, pot fi premiate pentru cele mai bune planuri de afaceri realizate și pentru elaborarea strategiilor inovatoare de comunicare cu clienții.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii