Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări extinse de reabilitare la Medgidia

ro

13 May, 2015 16:17 1268 Marime text
           Primăria Municipiului Medgidia, prin Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat, are în desfășurare lucrări de de întreținere și reabilitare ce vizează puncte cheie din municipiu, precum Sala de Sport „Eftimie Ilisei”, piețele, dar și lucrări continue de mentenanță la Cimitirul Ortodox, unde s-a extins sistemul de iluminare spre partea DJ 222 și s-au construit cișmele cu apă.
La sala de sport se lucrează la fațadă, unde se înlocuiește toată tâmplăria actuală cu profile PVC și geamuri termopan, după ce și geamurile din partea din spate a clădirii au fost înlocuite. Termenul de finalizare pe care direcția și l-a propus pentru finalizarea renovării este sfârșitul lunii mai.
Și hotelul din Complexul Sportiv, care aparține de D.G.D.P.P., a fost inclus în procesul de reabilitare, mai exact 20 de camere de la etajul II. Camerele au fost renovate complet – s-a montat parchet, s-a înlocuit instalația sanitară, s-a zugrăvit, iar acum, tot etajul II „poate concura cu orice hotel din Medgidia”, după cum declară directorul Nicolae Păun.
Printre obiectivele de anul acesta ale direcției se numără și două piețe din Medgidia, respectiv piața de la VS – uri și piața centrală. Piața din zona VS – uri a fost renovată în urmă cu mai bine de opt ani, însă în prezent, nu se desfășoară activități specifice în acea zonă. După finalizarea lucrărilor care vor fi făcute la acoperișul pieței, se vor crea condiții propice atât pentru comercianți cât și pentru clienți.
Lucrările pe care direcția le realizează sunt făcute în regie proprie, fiind incluse în buget.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii