Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:19 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valeriu Steriu Votul de la locale va confirma că UNPR este al treilea partid al României

ro

18 Mar, 2016 17:32 768 Marime text
”Uniunea Națională pentru Progresul României este un partid așezat, cu organizații puternice în județe și candidați redutabili în toată țara. Votul de la locale va confirma că UNPR este al treilea partid al României și va fi în continuare una din forțele politice importante din Parlament”, a declarat Valeriu Steriu, vicepreședinte și coordonator al campaniei electorale UNPR pentru alegerile locale.
Acesta a adăugat faptul că ”noi am avut un rol important în guvernarea anterioară și trebuie să spunem foarte clar că stabilitatea și rezultatele au fost opera unei întregi coaliții, în care UNPR a avut un rol determinat. Coaliția nu a avut doar doi parteneri, ci trei. Tocmai de aceea cred că nu este corect ca acest detaliu extrem de relevant să fie pus între paranteze tocmai de către cei care își asumă public o politică a onestității și corectitudinii”.
Valeriu Steriu a făcut aceste declarații cu ocazia participării la anunțarea candidaților UNPR pentru județul Vrancea. În acest context, vicepreședintele UNPR a declarat că ”nu se vor face alianțe electorale în județul Vrancea”, partidul având candidați care pleacă cu prima șansă. De exemplu, pentru primăria Focșani va candida Marius Iorga, actual viceprimar, este, potrivit sondajelor, cel mai bine plasat competitor în competiția locală. Candidați la fel de puternici vor fi și în localitățile din Vrancea, de exemplu: la Ruginești, Alexe Adrian, profesor și fost primar, la Vânători, Mirica Iulian, la Biliești Iulian Bândar, fost viceprimar, iar la Vulturul, Alex Băcaru, un om cu peste 10 ani de experiență în administrație.  
La evenimentul de anunțare a candidaților UNPR pentru județul Vrancea au participat, din partea conducerii centrale, Valeriu Steriu, vicepreședinte, Eugen Nicolicea, vicepreședinte, Luminița Adam, purtător de cuvânt, precum și numeroși reprezentanți ai conducerilor organizațiilor locale.  
 
Biroul de presă
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii