Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - PMP

ro

07 Aug, 2014 14:28 1326 Marime text
Degradarea luptei politice pana la utilizarea unor sintagme de cartier rau-famat nu are nicio justificare, ea rezulta din slaba pregatire a lui Victor Ponta, de lipsa sa de caracter. Nimic nu il califica pe Victor Ponta pentru functia de presedinte al Romaniei.
Nu intelegem de ce Victor Ponta se razbioeste cu Traian Basescu, in ultimele trei luni de mandat, si nu cu viitori candidati in campania electorala. Are o obsesie speciala, si-a pierdut controlul ratiunii, nu poate iesi din starea de inferioritate pe care i-o produce Traian Basescu?
Oricare ar fi explicatia, Victor Ponta sa tina cont de faptul ca nu se cearta cu smecherasi in spatele blocului, cuvintele si expresiile sale ajung instantaneu la milioane de romani, elevi, tineri si tinere, copii, care isi fac o imagine precisa asupra nivelului sau de educatie.
Victor Ponta trebuie sa inteleaga ca nu un astfel de presedinte isi doresc romanii, care este in stare sa arunce astfel de invective inclusiv catre lideri mondiali, iar noi sa ajungem de rasul intregii lumi.
Singurul aspect pozitiv este faptul ca Victor Ponta si-a dat definitiv arama pe fata, demonstrand milioanelor de romani ca este lipsit de educatie si ca nu are un comportament politic si social adecvat unui om de stat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii