Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa cabinet parlamentar deputat Dumitrache Ileana Cristina

ro

19 Aug, 2009 19:50 1297 Marime text


Comunicat de presa cabinet parlamentar deputat Dumitrache Ileana Cristina


La scurt timp dupa intoarcerea din Italia, in urma organizarii unei excursii pt 10 castigatori ai tombolei “Fii European in 2009” deputatul Cristina Dumitrache a sprijinit noi concursuri cu premii pentru locuitorii orasului Cernavoda.
Cu ocazia zilelor orsului Cernavoda a acordat premii pentru castigatorii concursului de poezie, despre Cernavoda, urmatoarelor personae: locul I un laptop – Mironescu Roxana, pt cea mai interesanta poezie; locul doi un MP4 – Angheloiu Roxana Cristina. Pt cea mai haioasa poezie au fost premiati Gheorghe Elena Cristina si Mircea Vlad Florin. La concursul “Ce as face daca as fi deputat pentru o zi” au primit premii pentru cea mai interesanta propunere Stan Andreea Alina si pentru cea mai haioasa Greau Raluca si Sarbu Mona Georgiana.
Cristina Dumitrache: “am fost nevoita sa dublez premiile la fiecare concurs pentru ca au fost foarte multe, poezii mai ales, deosebite. M-a impresionat in mod placut sa constat faptul ca atat tineri cat si varstnici s-au intercut in creativitate si de aceea mi-a fost greu sa ma hotarasc asupra unei singure poezii sau propuneri legislative.”
Devenind deja o obijnuinta in Cernavoda concursurile creative, impreuna cu primaria orasului Cernavoda vom lansa un nou concurs.
Noul concurs se va numi: “Familia mea. Orasul meu!”. Este vorba despre un concurs de fotografii, desen, poezie, proza, vorbe de duh, motto-uri care sa reprezinte familia si orasul Cernavoda. Participantii trebuie sa lipeasca creatiile pe carton A2 si au termen pan ape 31 august. Jurizarea se va face pe 1 septembrie din juriu urmand sa faca parte: dna primar Micea Mariana, dna deputat Dumitrache Ileana Cristina, Mironescu Georgiana-castigatoarea laptopului, dl profesor Axinte Comanescu si Dan Marian. Cei care doresc sa participe pot ridica cartoanele de la sediul primariei intre orele 09-15 de luni pana vineri si joi si vineri  intre orele 12-15 de la biroul parlamentar al deputatului Dumitrache Cristina situate langa Piata Trust.
Acest concurs se adreseaza dupa cum am specificat intregii familii. Familia castigatoare va beneficia in perioada 4-8 septembrie de un sejur complet la mare, toate cheltuielile fiind asigurate de dra deputat.
Ca incheiere al acestui concurs, lucrarile vor fi expuse in spatiul expositional din holul primariei.
Vor urma si alte concursuri de acest gen in perioada urmatoare adresate tuturor categoriilor de varsta. “ Este o reala placere sa organizam impreuna cu dna primar Mircea Mariana astfel de concursuri, pe teme de creatie, la care populatia sa participle in nr semnificativ si cu un adevarat spirit competitiv.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii