Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taberele ca soluţie turistică

ro

11 May, 2014 13:26 1342 Marime text
Tineretul Naţional Liberal consideră că potenţialul turistic al taberelor poate fi exploatat cu mai mult succes printr-o promovare corespunzătoare. Aceasta ar duce la conştientizarea de către tineri a unei alternative mult mai convenabile pentru petrecerea timpului liber şi, totodată, ar determina o creştere a încasărilor la bugetul de stat.
 
Din păcate mulţi tineri încă nu au o imagine obiectivă asupra calităţii unui sejur în taberele de stat şi tind să nu opteze pentru această soluţie de cazare. Tineretul Naţional Liberal susține că, prin aportul unor soluţii profesioniste de marketing, taberele pot deveni unul din vectorii turismului de tineret din România.
 
”În patrimoniul MTS există multe tabere funcţionale, iar acestea pot servi drept soluţii turistice oportune pentru tineri. Printr-o promovare la târgurile turistice interne sau internaţionale, sau prin parteneriate cu operatori turistici privaţi, acestea nu numai că vor ajunge să se auto-finanţeze dar, în timp, vor începe să aducă şi încasări suplimentare la bugetul de stat. Prin suportul Autorităţii Naţionale pentru Turism sau al Asociaţiei Naţionale a Turismului din România, de exemplu, se pot identifica soluţiile optime de promovare a acestui potenţial încă nefructificat la maxim”, a declarat Victor Ionescu, vicepreşedinte TNL şi fost subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului.
 
 
9 mai 2014                                                    Departamentul de comunicare al TNL – T comunică
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii