Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezentarea proiectelor de candidaţii PNL în comuna Istria 24.11.2008

ro

24 Nov, 2008 21:15 754 Marime text

Candidaţii Partidului Naţional Liberal filiala Constanţa la Camera Deputaţilor şi Senat în Colegiul nr. 1, deputatul Gheorghe Dragomir şi senatorul Puiu Haşotti, s-au deplasat duminică, 23 noiembrie 2008, în comuna Istria pentru a sta de vorbă cu cetăţenii şi a le prezenta proiectele PNL pentru un viitor mai bun.  

În faţa a zeci de locuitori ai comunei Istria, care au umplut până la refuz Căminul Cultural din localitate pentru a-i asculta pe parlamentarii PNL, cei doi candidaţi liberali la alegerile parlamentare din 30 noiembrie au declarat că vor fi şi în mandatul viitor alături de oameni, sprijinându-le proiectele, la fel ca şi în ultimii patru ani, astfel încât să aibă o viaţă mai bună. „Am fost mereu aproape de dumneavoastră, v-am susţinut proiectele, am adus bani pentru comună şi astăzi ne putem mândri că în Istria există drumuri asfaltate, reţea de apă, iluminat public, cabinete medicale, cămine culturale reparate, şcoli modernizate şi biserici renovate. Aceste realizări sunt rodul muncii noastre", a afirmat deputatul Gheorghe Dragomir. 

Fiu al comunei Istria, deputatul Gheorghe Dragomir a declarat că, în perioada următoare, va face toate demersurile pentru ca Istria să devină cea mai frumoasă zonă din judeţul Constanţa. „Acesta este zona mea de suflet, aici m-am născut şi vin mereu cu foarte multă plăcere. De aceea, ambiţia mea este să facem această zonă cea mai frumoasă din judeţul Constanţa. Mă voi bate, alături de colegii mei, să aduc în continuare fonduri pentru ca Istria să aibă şi canalizare, şi trotuare asfaltate, şi o platformă ecologică pentru depozitarea gunoaielor, şi un iluminat stradal modern", a spus deputatul liberal.

De asemenea, candidatul PNL la Camera Deputaţilor în Colegiul nr.1 a anunţat că în viitorul apropiat la Cetatea Histria va fi construit un teatru antic, „proiectul aflându-se deja pe masa ministrului Culturii", iar dezvoltarea turismului în zonă va fi posibilă prin construirea Drumului Deltei, care va face legătura între Autostrada Soarelui şi Delta Dunării.

Toate aceste proiecte vor duce la bunăstarea cetăţenilor din comună, însă, în opinia deputatului Gheorghe Dragomir, pentru a trăi mai bine cetăţenii au nevoie de locuri de muncă bine plătite. „Toate proiectele se realizează cu oameni, iar acest lucru înseamnă locuri de muncă bine plătite şi stabile. Degeaba vom îndeplini toate aceste obiective dacă cetăţenii nu vor avea un salariu bun pentru a trăi decent", a mai afirmat deputatul Partidului Naţional Liberal.

La finalul discuţiilor, senatorul Puiu Haşotti i-a îndemnat pe locuitorii comunei Istria să meargă la urne pe 30 noiembrie şi să pună ştampila de vot în dreptul a „doi oameni cu experienţă, care nu sunt deloc străini de locurile dobrogene şi care ştiu ce au de făcut în Parlament".

La întâlnirea electorală din comuna Istria, deputatul Gheorghe Dragomir şi senatorul Puiu Haşotti au fost însoţiţi de primarul Ioan Herdean, de consilierii locali PNL, precum şi de preşedintele PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, şi vicepreşedintele PNŢCD Constanţa, Daniel Vidican.

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii