Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL rămâne un adversar al regimului Traian Băsescu

ro

03 Mar, 2014 12:36 1004 Marime text
Încetarea existenței Uniunii Social Liberale nu este o decizie pe care reprezentanții Partidului Național Liberal și-au dorit-o. Am decis să ne retragem din actul guvernării și din USL în urma încălcării în mod flagrant de către Victor Ponta și PSD a înțelegerii noastre politice.
PNL îi reamintește lui Victor Ponta că, aducând UDMR la guvernare, se va produceo schimbare masivă de program și de structură. Premierul nu a vrut să meargă în Parlament pentru a numi noii miniștrii propuși de PNL, partener de alianță alături de care au câștigat alegerile parlamentare, dar preferă să se ducă în Parlament cu o modificare vastă de structură guvernamentală alături de UDMR.

În ceea ce privește aparițiile lui Traian Băsescu, acestea au avut din nou ca miză câștigarea unui capital de imagine. Atacurile și transpunerea sa într-un analist al situației politice din România, nu sunt decât o nouă încercare de a câștiga voturi.
Liberalii nu și-au schimbat principiile și rămân un adversar al regimului de tipul celui instaurat de către Traian Băsescu. Poziția PNL în privința președintelui nu s-a modificat, însă, dacă PSD preia metehnele regimului Băsescu, atunci va prelua și adversitatea PNL.

03.03.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                                  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii