Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizatia judeteana Constanta are doi reprezentanti in conducerea nationala a TNL - 09.04.2009

ro

09 Apr, 2009 18:09 952 Marime text

Informare conferinţă de presă

Organizaţia judeţeană Constanţa a Tineretului Naţional Liberal are, începând de sâmbătă 04 aprilie 2009, doi reprezentanţi în conducerea naţională a TNL.
În cadrul Conferinţei Naţionale de Alegeri a Tineretului Naţional Liberal, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute la Palatul Parlamentului din Bucureşti, preşedintele organizaţiei judeţene TNL Constanţa, Ionel Spătaru, a fost ales vicepreşedinte al TNL pe probleme juridice, iar vicepreşedintele TNL Constanţa, Claudiu Teliceanu, a obţinut în urma votului funcţia de secretar general adjunct.
Vicepreşedintele TNL Ionel Spătaru a declarat astăzi, 09 aprilie 2009, într-o conferinţă de presă, că este mândru „că filiala TNL Constanţa a devenit una dintre cele mai importante organizaţii la nivel naţional, fapt confirmat şi prin obţinerea celor două poziţii de conducere obţinute în cadrul congresului TNL”.
La rândul său, secretarul general adjunct al Tineretului Naţional Liberal, Claudiu Teliceanu, a afirmat, că în prima şedinţă a noului birou naţional de conducere au avut loc discuţii privind calendarul de activităţi pe anul 2009 şi alegerile pentru Parlamentul European. „În perioada 8-9 mai voi face parte din delegaţia TNL la Congresul Tinerilor Liberali Europeni care se va desfăşura la Roma. Înfiinţarea unei ligi a tinerilor aleşi locali şi a Academiei Liberale sunt alte două proiecte prioritare ale TNL”, a mai spus Claudiu Teliceanu.
La conferinţa de presă a participat şi consilierul judeţean Adrian Bratu, fost vicepreşedinte TNL, care a precizat că activitatea în cadrul Tineretului Naţional Liberal a fost „o experienţă frumoasă, care s-a încheiat în urma depăşirii vârstei statutare de a mai activa în cadrul organizaţiei de tineret” şi a catalogat TNL drept „cea mai puternică organizaţie de tineret din România, acest lucru concretizându-se şi prin faptul că 60 de tineri liberali sunt la ora actuală consilieri locali”.

09 aprilie 2009                                           Biroul de presă PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii