Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ne ținem de cuvânt și continuăm repararea nedreptăților din perioada guvernării PDL

ro

19 Dec, 2013 18:47 985 Marime text
Guvernul Uniunii Social Liberale a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care se recalculează 200.000 de pensii, în vederea creșterii acestora. În urma ordonanței de urgență unele pensii se vor mări cu aproximativ 10%, în funcție de fiecare punctaj.
Pensia va crește începând cu anul următor, atunci când se va termina recalcularea, cel mai probabil în martie - aprilie. Tot atunci Guvernul USL va putea să dea banii beneficiarilor. Menționăm faptul că recalcularea se va face pentru persoanele care au ieșit la pensie în perioada ianuarie 2011 -  23 ianuarie 2013.
Totodată, după promulgarea bugetului de stat, se pot indexa toate pensiile de la 1 ianuarie 2014. În acest fel, toate pensiile cresc cu 3,75%, dublu faţă de inflaţie, care a fost 1,8%.
Încă de la preluarea guvernării, Partidul Naţional Liberal a avut drept prioritate repararea nedreptăţilor comise în perioada guvernelor PDL. Astfel, printre primele măsuri luate a fost și cea privind restituirea eşalonată  a banilor reţinuţi lunar pensionarilor pentru contribuţii de sănătate.
          
  19.12.2013 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                                          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii