Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:18 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii respectă măsurile de dreapta promovate în programul de guvernare

ro

13 Nov, 2013 14:33 468 Marime text
Partidul Național Liberal este de părere că efectele măsurilor luate de guvernarea Uniunii Social Liberale încep să aibă efectele dorite și acest lucru este atestat de către tot mai mulți români. Astfel, PNL reușește să-și țină angajamentul față de cetățeni prin îndreptarea neregulilor guvernării PDL. După o perioadă în care s-a tăiat continuu de la cei care aveau nevoie de venituri a venit timpul să facem dreptate cetățenilor.
Guvernul actual a negociat cu creditorii internaționali și a obținut majorarea salariului minim în două tranșe, la 900 lei, un succes al politicii promovate în ultimul an. De creșterea salariului minim brut de la 1 ianuarie la 850 de lei/lună vor beneficia 804.225 de salariați. Din această cifră, aproximativ 238.143 sunt din sectorul bugetar, iar 566.112 din sectorul concurențial.
Această creștere a salariului minim la 900 de lei de la 1 iulie va aduce beneficii pentru aproximativ 1 milion de salariați dintre care 281.542 sunt din sectorul bugetar, iar 684.863 sunt din cel concurențial. Ținem să precizăm faptul că decizia de majorare a salariului minim va aduce un plus de încasări la bugetul de stat de 344 milioane lei.
Negocierile cu FMI și discuțiile legate de bugetul pentru anul 2014 demonstrează faptul că liberalii și-au manifestat identitatea de dreapta, dar și solidaritatea cu partenerii politici în urmărirea obiectivelor stabilite prin programul de guvernare. Abordăm tematica economică şi politicile guvernamentale într-un mod solidar cu românii, fără interese meschine sau alte măsuri împovărătoare. PNL este un partid de dreapta care a promovat politici de dreapta în programul de guvernare, de la cota unică, la scăderea CAS-ului, pe care le urmărește, dar în acelaşi timp, a susținut neîntrerupt și creşterea salariului minim.
 
           
  13.11.2013 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                                          
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii