Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire regională la sediul PNL din Constanța

ro

07 Mar, 2014 17:49 1249 Marime text
Joi, 06 martie 2014, a avut loc, la sediul Partidului Național Liberal din Constanța, o întâlnire regională pentru zona de Sud – Est al cărui principal subiect a fost campania pentru alegerile parlamentare ce va avea loc în luna mai.
Din partea PNL București au participat Ramona și Rareș Mănescu, Dan Motreanu, Marian Petrache și personal din cadrul Secretariatului General.
Fiecare filială a fost reprezentată de președintele acesteia, senatori, deputați, responsabilii județeni de rețea electorală și secretarii coordonatori ai filialei.
Astfel, din partea PNL Tulcea au participat Octavian Moțoc, senator, Gabriel Herea, vicepreședinte BPT și Eugenia Geampalia, președinte OFL iar Brăila a fost reprezentată de Cătălin Boboc, senator și președinte de filială, Alexandru Zaharia Dănăilă, viceprimar, Adrian Neagu Rădulescu, secretar coordonator și Ovidiu Nechita, vicepreședintele CJ. Din partea PNL Galați au participat Victor Paul Dobre, președintele filialei, George Scarlat, deputat și George Cătălin Stânga, secretar coordonator. Din partea PNL Vrancea au venit Nini Săpunaru, președinte de filială, Roșca Laurențiu Tigăeru, deputat și Constantin Georgel, secretar coordonator.
PNL Constanța a fost reprezentată de Gheorghe Dragomir, președintele filialei, Puiu Hașotti, senator, Victor Manea și Mihai Lupu, deputați, Dănuţ Zepa Antonoaea, secretar coordonator și Marilena Dragnea, responsabil rețea electoral.
Au fost dezbătute subiecte precum chestiuni organizatorice pentru fiecare filială în parte, gradul de mobilizare pentru alegerile din luna mai și susținerea candidaților și a echipei PNL pentru Parlamentul European.
De asemenea, s-a adus în discuție și retrospectiva activității europarlamentarilor propuși și susținuți până în prezent de către liberali, trecându-se în revistă principalele realizări ale acestora: propuneri și proiecte prezentate la Bruxelles despre libera circulație a cetățenilor români în Europa, securitate regională, respectarea legislației internaționale și modificarea acesteia în folosul cetățenilor europeni și chestiuni legate de piața muncii.
 
               
  07.03.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii