Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir şi Puiu Haşoti la intalniri electorale cu cetatenii judetului 23.11.2008

ro

23 Nov, 2008 19:38 762 Marime text
COMUNICAT DE PRESA

 

Candidaţii Partidului Naţional Liberal filiala Constanţa la Camera Deputaţilor şi Senat în Colegiul nr. 1, deputatul Gheorghe Dragomir şi senatorul Puiu Haşotti, şi-au continuat, sâmbătă, 22 noiembrie 2008, seria întâlnirilor electorale cu cetăţenii judeţului.

Întâmpinaţi cu deosebită bucurie, cei doi candidaţi liberali au prezentat în faţa a sute de cetăţeni din localităţile Lumina, Corbu şi Săcele proiectele Partidului Naţional Liberal pentru o viaţă mai bună. În periplul prin cele trei localităţi, deputatul Gheorghe Dragomir şi senatorul Puiu Haşotti au fost însoţiţi de viceprimarul localităţii Lumina, Ion Roman, de primarii comunelor Corbu şi Săcele, Marian Gălbinaşu şi Ioan Oprea, de consilierii locali PNL, precum şi de preşedintele PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, şi vicepreşedintele PNŢCD Constanţa, Daniel Vidican.

În cadrul discuţiilor, deputatul Gheorghe Dragomir şi senatorul Puiu Haşotti i-au îndemnat pe cetăţeni ca, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, să aleagă „doi oameni cu experienţă, care nu sunt deloc străini de locurile dobrogene şi care ştiu ce au de făcut în Parlament pentru cetăţenii judeţului Constanţa".

Cei doi candidaţi liberali la alegerile parlamentare din 30 noiembrie au reamintit locuitorilor din Lumina, Corbu şi Săcele că PNL a dublat valoarea pensiilor şi a salariului mediu şi i-a asigurat că „aceste măsuri vor continua şi în următorii patru ani de guvernare, pe măsură ce economia va continua să se dezvolte datorită măsurilor liberale".

De asemenea, senatorul Puiu Haşotti şi deputatul Gheorghe Dragomir le-au prezentat celor prezenţi la întâlnirile electorale cele mai viabile programe pentru dezvoltarea localităţilor respective. „Vom face toate demersurile necesare pentru introducerea sistemului de canalizare, pentru drumuri mai bune, pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru rezolvarea problemei alimentării cu apă potabilă şi pentru dezvoltarea agriculturii în această zonă, prin introducerea unui sistem de irigaţii modern. Nu în ultimul rând, ne vom implica pentru ca dumneavoastră să aveţi locuri de muncă bine plătite, pentru că pentru a trăi bine înseamnă să ai şi un salariu bun", a declarat deputatul Gheorghe Dragomir.

Pentru că faptele vorbesc, sprijinul activ acordat oamenilor de către deputatul Gheorghe Dragomir şi senatorul Puiu Haşotti s-a văzut în comuna Săcele, o dată cu donarea de către cei doi candidaţi liberali a unui scaun cu rotile pentru o fetiţă, în vârstă de patru ani, diagnosticată cu tetrapareză spastică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii