Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Lucia Varga şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale

ro

01 Mar, 2011 23:47 1038 Marime text

Deputatul PNL Lucia Varga şi-a anunţat, marţi, 1 martie a.c., candidatura la conducerea Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale (ONFL), al cărei Congres de alegeri va avea loc în data de 19 martie. Lucia Varga a declarat, la sediul central al partidului în conferinţa de presă de lansare la a candidaturii sale că proiectul cu care va candida - "FEMEILE LIBERALE POT AJUTA ROMÂNIA" - are drept obiectiv promovarea în politică a femeilor de valoare, competente, bine pregătite profesional.

Deputatul Lucia Varga s-a autodefinit ca o persoană activă, responsabilă, cu bun simţ iar în plan politic a subliniat ca a reuşit prin forţe proprii şi a facut performantă în funcţiile publice precum cea de secretar de stat dar şi în funcţiile politice deţinute anterior şi în prezent.

,,Trăim într-o ţară în care banul public este risipit, în loc să fie cheltuit pentru educaţie, sănătate şi investiţii. Partidul Naţional Liberal este decis să schimbe în bine România şi are soluţii. Organizaţia Femeilor Liberale este gata să prezinte aceste soluţii electoratului feminin. (...) Femeile pot avea un cuvânt important în politici care vizează familia, datorită rolului pe care îl au în susţinerea familiei, un rol foarte important şi considerăm că pot avea un rol şi în alte domenii, precum sunt domeniile economice. Vrem, de asemenea, să încurajăm implicarea femeilor în viaţa socială şi politică a comunităţilor din care fac parte şi să sprijine implicarea acestora în luarea deciziilor la nivelul acestor comunităţi", a precizat deputatul PNL.

Candidatura Luciei Varga la preşedinţia ONFL este susţinută şi de către deputaţii Mariana Câmpeanu şi Graţiela Gavrilescu, prezente la conferinţa de presă. ,,Am constatat până acum că ultimele politici guvernamentale nu au condus la crearea unei stări de bine pentru populaţia României. În aceste condiţii, considerăm că femeile liberale pot să aducă un plus în dezvoltarea societăţii, un plus care să reprezinte o dezvoltare economică dedicată acestui popor", a afirmat şi deputatul PNL, Mariana Câmpeanu. La rândul său, deputatul liberal Graţiela Gavrilescu a subliniat rolul major pe care femeile îl au în ultimii ani în domeniul afacerilor. ,,Cred că toate colegele care sunt alături de Lucia Varga doresc ca statul asistenţial să dispară pentru că femeile prin excelenţă sunt proactive", a apreciat parlamentarul PNL.

Lucia Varga este susţinută în demersul său de majoritatea organizaţiilor femeilor liberale din ţară. Din echipa sa fac parte Steluţa Cătăniciu (Cluj) Felicia Pop (Mureş), Mihaela Andreanu (Vâlcea), Lina Hăilă (Iaşi), Carmen Mârz (Bacău), Magdalena Gaiu (Galaţi) şi Dida Drăgan, candidate pentru funcţia de vicepreşedinte al ONFL.

Lucia Varga este membru PNLBihor, a activat ca secretar de stat timp de patru ani în Guvernul Tăriceanu, iar din 2008 ocupă demnitatea de deputat PNL în Parlamentul României.

1 martie 2011 Departamentul de Comunicare PNL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii