Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Gheorghe Dragomir ”PD foloseşte un întreg arsenal propagandistic împotriva USL şi a parlamentarilor săi”

ro

24 Feb, 2012 18:26 1128 Marime text

Comunicat de presă

Deputatul Gheorghe Dragomir: ”PD foloseşte un întreg arsenal propagandistic împotriva USL şi a parlamentarilor săi”

 Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că PD este ocupat să denatureze sensul protestului parlamentar al opoziţiei şi să ducă o campanie extrem de agresivă împotriva acesteia. ”În România realităţii paralele în care trăiesc pedeliştii, s-au rezolvat toate problemele, aşa că n-a rămas altceva de făcut decât afişe, acţiuni şi propagandă anti-opoziţie. Ce vedem în aceste zile din partea puterii este, de fapt, în aceeaşi notă şi manieră a ultimilor ani. Departe de a dori un dialog sau de a fi dispusă a renunţa la practicile nedemocratice, puterea a declanşat o ofensivă mediatică împotriva opoziţiei, împotriva USL şi a parlamentarilor săi aceasta folosind un întreg arsenal propagandistic”, susţine parlamentarul liberal.
 În opinia liderului PNL Constanţa, propaganda agresivă a PD împotriva USL dovedeşte, pe de o parte, că PD şi puterea actuală nu doresc niciun fel de dialog, iar pe de altă parte că există o mare teamă în rândul PD, care ştie că va pierde viitoarele alegeri, iar USL le va câştiga. ”PD are bani de afişe împotriva opoziţiei şi se comportă ca şi cum ar fi rezolvat toate problemele acestei ţări, a scos România din criză, a adus prosperitate şi nu i-a rămas altceva de făcut decât afişe împotriva opoziţiei. Singura preocupare a PD este de a-şi salva cele câteva procente rămase şi de a evita penibilul unei clasări pe locul trei la viitoarele alegeri”, afirmă deputatul Gheorghe Dragomir.
 Pe de altă parte, parlamentarul PNL Constanţa este de părere că opinia publică trebuie să fie informată asupra faptului că protestul parlamentar pe care USL l-a iniţiat este singura formă de sancţiune pe care opoziţia o are la dispoziţie în faţa unei puteri din ce în ce mai autoritare, abuzive şi totodată ilegitime. ”După tot ce s-a întâmplat în ultimii ani – frauda de la Legea Pensiilor, abuzul de angajări de răspundere - dar şi pe fondul acumulării tensiunii sociale, nu puteam să ne întoarcem în Parlament şi să ne prefacem că nimic nu s-a întâmplat. Activitatea parlamentară presupune şi altceva decât simpla prezenţă în plen: activitate în teritoriu, interpelări, dezbateri politice în cadrul grupurilor parlamentare pe teme legislative de interes naţional, declaraţii politice. Condiţia de parlamentar nu trebuie asimilată unui serviciu normal, ci are o greutate simbolică şi politică”, conchide preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal.

24 februarie 2012             Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii