Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel care a izolat România, prin politica externă deficitară, a fost chiar Traian Băsescu

ro

15 Jan, 2014 13:24 919 Marime text
Ieri, 14 ianuarie 2014, președintele Traian Băsescu a făcut mai multe afirmații nefondate și extrem de dăunătoare. Prin intermediul acestora, Băsescu i-a dezinformat pe români, doar pentru a ataca din nou Guvernul Uniunii Social Liberale.
Declarațiile lui Băsescu nu fac altceva decât să creeze panică printre cetățenii acestei țări; în același timp acestea sunt un semnal negativ dat partenerilor internaționali, deci o iresponsabilitate a președintelui.
Se pare că Traian Băsescu nu a înțeles nimic din vizita adjunctului secretarului de stat american, Victoria Nuland, în România. Nici doamna Nuland, nici alt oficial al vreunui partener al României nu au spus niciodată că țara noastră s-ar afla pe marginea prăpastiei, așa cum a sugerat Băsescu aseară. Victoria Nuland a dat un mesaj corect prin care a exprimat o preocupare a SUA față de instituțiile statului de drept. De asemenea, niciun reprezentant al vreunui stat partener, sau for internațional, nu a vorbit vreodată despre o posibilă izolare a României pe plan internațional. România este membru al unor alianțe și structuri internaționale, iar această calitate nu a fost pusă niciodată în discuție.
Traian Băsescu își continuă campania de denigrare a țării noastre și de atac la adresa actualei puteri. Suntem de părere că, măcar în ultimul an de mandat, președintele ar trebui să renunțe la acest discurs conflictual, care nu a făcut decât deservicii României.
              
15.01.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                                          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii