Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Florin Gheorghe - „Judetul Constanta este ignorat de guvernanti”

ro

30 Oct, 2013 13:54 1609 Marime text
Promisiunile fără acoperire din campania electorală a USL încep să se facă simțite acum, când rezultatele economice nu sunt nici pe departe cele prognozate. Eșecul privatizărilor de la Oltchim sau CFR Marfă, bâlbâielile de la Tarom, stoparea marilor investiții naționale, restructurările din sistemul bugetar, toate acestea dau imaginea neputinței actualilor conducători.

Deputatul constănțean Florin Gheorghe a ţinut o declaraţie politică in plenul Camerei Deputaților, cu titlul „Constanţa vă mulţumeşte pentru cele 1 milion de locuri de muncă!”, referitoare la promisiunile neonorate din campania electorală. „Vă rog să îmi permiteţi să mulţumesc pe această cale Guvernului USL, cel care s-a ţinut de cuvânt şi a creat pentru români, în ultimii doi ani, milionul de locuri de muncă promise. Cred că dacă o ţine tot aşa, Guvernul Ponta va crea locuri de muncă pentru toată Uniunea Europeană! Vă rog să îmi mai permiteţi să mă întreb cum se face că, din milionul de locuri de muncă create de Guvernul USL, la Constanţa nu au ajuns nici mai mult nici mai puţin de 281 de locuri de muncă disponibile şi acelea în mare parte sezoniere şi prost plătite”, a precizat Florin Gheorghe.

Mai mult decât atât, deputatul PDL crede că locul de muncă şi salariul decent trebuie să fie premisele ca fiecare român să poată fi stăpân pe propria soartă şi independent de umilinţele la care l-ar putea supune Guvernul USL. Dacă sub guvernarea PDL şomajul a scăzut cu 4,7%, sub Victor Ponta au apărut, nu 1 milion de locuri de muncă, ci peste 51.000 de şomeri numai în luna august a acestui an.

„Judeţul Constanţa şi-a pus o încredere covârşitoare în USL şi oportunităţile pe care aceştia le-au promis pe piaţa muncii. E trist că un judeţ, care trăieşte în cea mai mare parte din activităţile sezoniere prilejuite de activităţile din turism, este în totalitate ignorat de alocările investiţionale care ar putea crea noi locuri de muncă” a mai afirmat deputatul constănțean Florin Gheorghe.

Biroul de presă al deputatului
Florin GHEORGHE
Partidul Democrat Liberal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii