Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, şi-a exprimat uimirea referitor la declaraţiile pe care unii membri ai USL le-au făcut în legătură cu iniţiativele legislative ale deputatului Remus Cernea

ro

19 Apr, 2013 10:59 1071 Marime text
ORGANIZATIA JUDETEANA CONSTANTA
Str. Ion Lahovari nr. 2A cod postal 900675
__________________________________________________
Vineri, 19 Aprilie 2013


Comunicat de presă

Senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, şi-a exprimat uimirea referitor la declaraţiile pe care unii membri ai USL le-au făcut în legătură cu iniţiativele legislative ale deputatului Remus Cernea. Vă prezentăm în continuare declaraţia integrală a senatorului PDL Constanţa Christian Gigi Chiru:
Am urmărit cu stupoare în ultimele zile războiul declaraţiilor declanşat de propunerea deputatului USL de Constanţa Remus Cernea privind iniţierea unui proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoanele de acelaşi sex.
Recunosc, cel mai mult m-a surprins lupta aprigă aprinsă în USL Constanţa cu privire la priorităţile legislative ale domnului Cernea. După ce au defilat alături de el în campania pentru alegerile parlamentare, după ce l-au ajutat să se paraşuteze la Constanţa, după ce au plantat pomişori în plină iarnă alături de el, ştiindu-i opiniile şi intuindu-i probabil comportamentul, mai-marii USL-ului constănţean se dezic acum de Remus Cernea. Nu dumneavoastră l-aţi ales, domnilor, să-i reprezinte pe constănţeni în Parlament, nu dumneavoastră l-aţi ajutat să obţină voturile locuitorilor din Colegiul uninominal 9 Constanţa, nu dumneavoastră i-aţi acordat încredere? Dând vina ba pe Victor Ponta, ba pe alţii, nu faceţi altceva decât să vă incriminaţi mai mult. Nu faceţi altceva decât să arătaţi constănţenilor că le-aţi vândut pielea ursului din pădure, că le-aţi înşelat aşteptările. Este tardiv, vă spun, să îl jigniţi acum pe domnul Remus Cernea, ale cărui păreri şi preferinţe, recunosc, nu le împărtăşesc.
Totuşi, nu pot să las să treacă neobservată neseriozitatea USL-ului atunci când şi-a ales candidaţii care să reprezinte constănţenii în Parlamentul României. Domnilor de la USL, lăsaţi declaraţiile belicoase la adresa „purceluşului fericit” care a primit un mandat cu ajutorul vostru. Voi l-aţi adus, voi l-aţi susţinut, cu el de mână aţi defilat. Spuneţi-le constănţenilor ce măsuri luaţi pentru a le îmbunătăţi traiul. Dezbaterea pe tema homosexualilor nu aduce mai mulţi bani în buzunar, nici viaţă mai bună. Lăsaţi perdelele de fum şi nu vă ascundeţi în spatele homosexualilor. Aşteptăm măsuri pentru categoriile cu adevărat defavorizate, mai ales la noi, în Constanţa, una dintre zonele defavorizate ale ţării pentru că nu a-ţi lăsat-o să se dezvolte în afara intereselor voastre. Ce soluţii aveţi pentru oamenii nevoiaşi, ce soluţii aveţi pentru tinerii care doresc să muncească, ce măsuri aplicaţi pentru a încuraja tinerii care îşi deschid o afacere, cum rezolvaţi umilirea pensionarilor la cozile sărăciei sau cum rezolvaţi problema preţului la gigacalorie? Acestea sunt câteva dintre adevăratele probleme ale constănţenilor. Legat de preocupările ruşinoase ale unora pe care i-aţi trimis în Parlament aveţi datoria să vă cereţi scuze în faţa constănţenilor.


Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii