Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe zi ce trece actualul primar pesedist Mihai Tusac are reacţiile unui om disperat 25.11.2008

ro

25 Nov, 2008 21:34 852 Marime text

Pe zi ce trece actualul primar pesedist Mihai Tusac are reacţiile unui om disperat.

Mihai Tusac minte fără ruşine ori de câte ori are ocazia, crezând astfel că va induce în eroare electoratul, aşa cum a făcut şi la alegerile locale. Spune că PD-L şi candidatul Colegiului 5 au cheltuit 1,5 milioane de euro „pentru cele 500 de bannere, 20 de meşuri gigant, 15.000 de afişe, cele 2.000 de pachete („pomană electorală")", asta în timp ce locuitorii oraşului văd, zilnic, că lucrurile stau exact invers: meşurile gigant sunt numai ale PSD-ului (PD-L are numai 6 meşuri şi 35 de bannere), miile de afişe ale acestui partid sunt păzite de poliţiştii comunitari pe banii contribuabililor, în timp ce PD-L Mangalia este amendat cu miliarde de lei, iar echipele celorlalte partide care doresc să împartă materiale electorale sunt agresate fără ruşine de Poliţia Comunitară şi unii funcţionari ai Poliţiei Mangalia. Mai mult, agenţii economici sunt ameninţaţi să nu posteze alte afişe decât ale PSD, altfel activitatea lor va fi sistată. În campania pentru alegerile locale, PSD a fost lăsat, conform regulilor democraţiei, să pună afişe, meşuri şi bannere oriunde a dorit.

Dacă PD-L a cheltuit 1,5 milioane de euro, adică o sumă care ar acoperi cheltuielile unei campanii electorale într-un oraş ca New York-ul sau, mai pe înţelesul lui Tusac, ca Bruxelles-ul, atunci PSD-ul a cheltuit în această campanie, de trei ori mai mult, luându-ne după meşurile gigant, bannere şi afişele care au împânzit oraşul!

Mihai Tusac trebuie să înceapă să înţeleagă că trebuie să fie primarul tuturor locuitorilor Mangaliei, indiferent de culoarea politică, nu doar al PSD-ului şi să încerce să scape de postura de slugă a şefilor de la Constanţa, pentru binele oraşului şi al locuitorilor lui. De asemenea îi recomand să nu-mi poarte de grijă, întrucât eu nu am niciun dosar la DNA sau Parchet privitor la activitatea mea. Şi să se îngrijoreze pentru faptul că activitatea lui înainte de a fi primar şi în cele cinci luni de când această funcţie, a intrat deja în vizorul DNA.

Este regretabil că domnul Tusac a început să se victimizeze, el şi familia lui, uitând de comportamentul agresiv pe care îl are ca primar faţă de oamenii simpli din Mangalia, agenţi economici, toţi cei care nu îi împărtăşesc opiniile şi de faptul că administrarea oraşului o face cu două unităţi de măsură: una pentru membrii PSD şi alta pentru restul populaţiei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii