Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:38 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL îi solicită prefectului să atace în contencios-administrativ hotărârea Consiliului Local Constanţa prin care s-a stabilit majorarea retroactivă a preţului gigacaloriei

ro

28 Mar, 2013 14:20 666 Marime text
ORGANIZATIA JUDETEANA CONSTANTA

Joi, 28 Martie 2013
Informare de presă
Organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal a trimis astăzi, 28.03.2013, o adresă prefectului judeţului, Eugen Bola, prin care îi solicită să atace în contencios-administrativ hotărârea Consiliului Local Constanţa prin care s-a stabilit majorarea retroactivă a preţului gigacaloriei.
PDL Constanţa i-a transmis reprezentantului Guvernului în teritoriu că majorare retroactivă a preţului gigacaloriei nu numai că este ilegală, dar împovărează şi mai mult viaţa constănţenilor, care oricum plătesc una dintre cele mai scumpe gigacalorii din ţară. Mai mult decât atât, tactica administraţiei publice locale conduse de primarul Radu Mazăre de a scumpi retroactiv căldura furnizată populaţiei nu poate duce cu gândul decât la rea-voinţă sau la necunoaşterea legii. Consilierii locali PDL au votat împotriva acestei hotărâri pentru că nu au dorit să fie părtaşi la ilegalităţile puse la cale de administraţia publică locală condusă de Radu Mazăre.
De asemenea, PDL Constanţa i-a reamintit lui Eugen Bola că, din postura de reprezentant al Guvernului în teritoriu, este apolitic, chiar dacă în trecut a fost membru al Partidului Naţional Liberal şi al USL-ului. „Nu lăsaţi considerentele politice să fie o piedică în respectarea legilor acestei ţări. Aşadar, domnule prefect, PDL Constanţa vă solicită prin intermediul acestei adrese să aplicaţi măsurile legale şi să atacaţi în contencios-administrativ hotărârea Consiliului Local Constanţa, o decizie ilegală şi batjocoritoare pentru constănţeni“, se mai arată în documentul semnat de preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, senator Christian Gigi Chiru, adresat prefectului Eugen Bola.


Biroul de presă

Ti-a placut articolul?

Comentarii