Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeile democrat-liberale vor locuri eligibile pe listele pentru PE-15.03.2009

ro

15 Mar, 2009 22:31 652 Marime text


PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL            

ORGANIZAŢIA MUNICIPALA  CONSTANŢA

Femeile democrat-liberale vor locuri eligibile pe listele pentru PE

Organizaţia de femei a PDL va cere conducerii partidului să propună trei reprezentante ale sexului frumos între primii 12 candidaţi pe lista pentru Parlamentul European, a declarat, duminică, deputatul democrat-liberal de Constanţa, Maria Stavrositu. Domnia-sa a participat la şedinţa Biroului Permanent al OF-PDL, desfăşurată la sfârşitul acestei săptămâni la Rasnov, judetul Braşov.
La respectiva reuniune s-a mai stabilit să se propună conducerii partidului ca în primii 20 de candidaţi pentru europarlamentare să existe un număr de cinci femei, acestea fiind: Maria Petre, Mariana Naghi, Mirela Maria Dinu, Graţiela Iordache şi Gabriela Elvira Andronescu.
Potrivit deputatului Maria Stavrositu, femeile democrat-liberale au mai hotărât să informeze grupul socialist din Parlamentul European, cu privire la atitudinea liderului PSD Adrian Năstase faţă de preşedintele Camerei Deputaţilor, doamna Roberta Anastase.
“Vom realiza un raport de informare detaliat, prin care le vom aduce la cunoştinţă socialiştilor europeni despre modul în care înţelege Adrian Năstase să se poarte cu o colegă parlamentar, care în acelaşi timp este şi preşedintele Camerei Deputaţilor”, a completat Maria Stavrositu.

15 martie 2009      Biroul de presă
Organizaţia municipală
PDL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii