Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când nu fură, PSD vandalizează 19.11.2008

ro

19 Nov, 2008 20:38 843 Marime text

Când nu fură, PSD vandalizează

Constatând că politica de intimidare dusă împotriva candidatului PD-L pentru Colegiul 6 Camera Deputaţilor, Gigi Chiru, continuă, facem un apel la preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa să pună capăt vandalismului josnic manifestat.

Aseară, democrat-liberalii din Eforie au fost alături de Gigi Chiru care a trebuit să păzească bannerele care îi sunt furate sau distruse. Astăzi, acesta a depus o plângere la Poliţia Eforie, în speranţa că oamenii legii îşi vor face datoria şi-i vor găsi pe vinovaţi.

Până acum candidatului PD-L Gigi Chiru i-au fost furate şi distruse 27 de bannere: 15 în municipiul Constanţa, 5 în Eforie, 2 în Agigea, 2 în Techirghiol, 2 în Topraisar şi 1 în Cumpăna.

Gigi Chiru face un apel la preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, cunoscut ca un om cinstit, corect şi cu legea-n mână, ca o persoană politică şi din administraţia locală care ştie ce înseamnă să fii hărţuit, să-i lase pe „băieţii deştepţi" din PSD să se manifeste ca un om politic.

Vă reamintim respectuos că situaţia de astăzi este asemănătoare cu cea de la alegerile locale din luna iunie atunci când aceiaşi „băieţi deştepţi" au fraudat scrutinul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii