Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„USL nu îşi respectă obligaţiile internaţionale”

ro

21 Nov, 2013 19:39 890 Marime text
Deputatul PDL Florin GHEORGHE a participat în perioada 18-20 noiembrie la conferința internațională cu tema ” Siguranță și stabilitate în Europa de Est”. Conferinţa s-a desfaşurat în capitala Ungariei, la Budapesta, şi a avut ca invitaţi parlamentari din ţarile din sud-estul Europei, dar şi parlamentari din Germania.
Deschiderea conferinţei a fost făcută de Prof. Ursula MÄNNLE, Ministru de Stat al Germaniei si vicepreședinte al Fundației Hanns-Seidel. Aceasta a subliniat importanţa integrării valorilor vest-europene, a democraţiei şi statului de drept, la nivelul statelor din estul Europei, fie ca sunt sau nu membre ale Uniunii Europene.
Temele de pe ordinea de zi s-au referit la caile pentru siguranţa şi stabilitate in regiunile de criză din estul Europei, protecţia si integrarea minorităţilor sau la corupţie si crimă organizată.
„Au fost abordate tematici care sunt de mare actualitate în Romania. Este vorba de criza economica şi cum se simte în rândul populatiei, este vorba de minorităţi sau despre corupţie. Am fost neplăcut surprins să văd că România, condusă de Guvernul USL, nu a facut mai nimic pentru a rezolva aceste probleme, deşi au fost alocaţi bani suficienţi. USL încearcă tabloidizarea vieţii publice şi ascunde sub preş adevăratele probleme ale ţării“ a precizat deputatul Florin Gheorghe.
Conferinţa de la Budapesta a fost un prilej de a schimba puncte de vedere şi de a găsi soluţii viabile la problemele transfrontaliere cu care se confrunta Europa. „Astfel de întâlniri sunt benefice. Este bine să afli cum te privesc ceilalţi europeni, ce nu ai făcut bine şi ce trebuie corectat. Nu doar România are probleme. Toţi au probleme de rezolvat. Dar, pe lânga guvernanţii noştri, alţii incearcă să îsi faca temele“ a mai afirmat Florin Gheorghe
 
 
 
Biroul de presă al deputatului
Florin GHEORGHE
Partidul Democrat Liberal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii