Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constituirea Comisiei Nationale de Agricultura si Dezvoltare Rurala - Deputat Constantin CHIRILA

ro

26 Sep, 2011 17:24 1242 Marime text

Sâmbătă 24 septembrie 2011, în Municipiul Călăraşi, a avut loc Conferinţa Naţională a Comisiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Partidului Democrat Liberal, lucrările fiind prezidate de preşedintele partidului, Emil Boc. La lucrări au participat în jur de 400 de delegaţi din întreaga ţară, printre invitaţi numărându-se Ministrul Muncii, Familiei şi protecţiei Sociale Sulfina Barbu, Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără , Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur şi alte personalităţi ale Partidului Democrat Liberal.

Pe ordinea de zi a lucrărilor a figurat: Constituirea Comisiei Naţionale de Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi alegerea conducerii acesteia precum şi analiza stadiului de realizare a programului de guvernare în agricultură şi dezvoltare rurală.

În urma votului delegaţilor Deputatul Stelian Fuia, a fost ales preşedinte preşedinte al Comisiei Naţionale de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, cu 399 de voturi "pentru" din cele 403 exprimate. În cadrul aceleiaşi întâlniri Deputatul Constănţean Constantin CHIRILĂ au fost ales cu 80% din voturi vicepreşedinte al Comisiei.

Deasemenea în cadrul lucrărilor au fost prezentate informaţii legate de economia mondială şi de efectele pe care le are asupra României, creşte capacităţii de depozitare a cerealelor, valorificarea produselor agricole la un preţ corect, programele de sprijin financiar.

Cabinet parlamentar Constantin CHIRILĂ Deputat PD-L, Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii