Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimitere în judecată a inculpatului DUŢĂ PETRUŢ pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală asupra unui membru de familie

ro

12 Dec, 2011 16:11 943 Marime text

              La data de 8.12.2011 Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a finalizat cercetările şi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpatului DUŢĂ PETRUŢ pentru comiterea infracţiunii  de vătămare corporală asupra unui membru de familie.

              Pe baza probatoriului administrat în faza de urmărire penală s-a reţinut că în după – amiaza zilei de 17.05.2011, inculpatul Duţă Petruţ a aplicat fiicei sale minore, în vârstă de 13 ani multiple lovituri cu ajutorul unei curele de la un ventilator pe motiv că nu îşi făcuse curat în camera sa. Pentru vindecarea leziunilor cauzate minorei au fost necesare 25-30 zile de îngrijiri medicale.

                     Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.

            Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de văt6ămare corporală este închisoarea de la 1 la 5 ani.

            Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PURTĂTOR  DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL   TULCEA                         

PRIM -PROC. ADJ.  LAURA SUBŢIRELU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii