Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare Nostrum sărbătorește "Săptămâna Națională a Voluntariatului"

ro

08 May, 2015 10:41 1062 Marime text
ONG Mare Nostrum “prinde gustul” Săptămânii Naţionale a Voluntariatului și se va alătura  în perioada 11-17 mai 2015 marii mișcări de recunoaştere şi sărbătorire publică a voluntariatului, organizând multe activități interactive adresate constănțenilor.
 
Principalele activităţi  organizate în Săptămâna Voluntariatului sunt:
 
Luni, 11 mai 2015 voluntarii se vor aduna la sediul organizaţiei Mare Nostrum pentru a realiza hrănitoare de păsări din pet-uri. Astfel, se doreşte educarea voluntarilor spre reutilizarea pet-urilor nefolositoare pentru a contribui la dezvoltarea habitatului păsărilor din oraş.

Marţi, 12 mai 2015, între orele 12.00-17.00 va avea loc activitatea “Voluntariatul – expoziţie vie” în Parcul Teatrului de Operă și Balet “Oleg Danovski”. Expoziţia vie are ca scop promovarea voluntariatului, a organizaţiei precum și a bunelor practici privind protejarea naturii, fiind o metodă interactivă prin care cetăţenii preocupaţi sunt încurajaţi să interacţioneze cu “exponatele” (voluntarii). Această activitatea este organizată de către ONG Mare Nostrum împreună cu Asociaţia Civicum Voluntaris, ADAPTO - Asociaţia pentru Promovarea Egalităţii între Tineri și alte organizații constănțene. Miercuri, 13 mai 2015, între orele 16.00-18.00 se va organiza evenimentul “Frimituri pentru mediu”  în care voluntarii Mare Nostrum, precum şi toţi cei care doresc să se implice, vor amplasa pe crengile copacilor din Parcul Tăbăcărie hrănitoarele pentru păsări din pet-uri. Cetăţenii sunt încurajaţi să aducă seminţe şi hrană pentru păsări, astfel contribuind la dezvoltarea habitatului acestor vieţuitoare.

ONG Mare Nostrum încurajează participarea în număr cât mai mare a voluntarilor şi a cetăţenilor preocupaţi de protejarea naturii și activități de voluntariat!
 
Mai multe informaţii legate de “Săptămâna Naţională a Voluntariatului” puteţi afla accesând site-ul oficial SNV www.saptamanavoluntariatului.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/saptamanaSNV sau urmărind pagina organizației Mare Nostrum https://www.facebook.com/ongmarenostrum.constanta?ref=hl .
 
 
Andra Drăghici
PR și Coordonator voluntari
ONG Mare Nostrum
Adresă: Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 3, bl. F17, sc. A, ap. 3, Constanta 900711
Tel./Fax: +40241/612422; +40341/407432
E-mail: andra_draghici@marenostrum.ro
              andradraghici@yahoo.comWeb: www.ongmarenostrum.wordpress.com
Facebook: https://www.facebook.com/ongmarenostrum.constanta?fref=ts
                           
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii