Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dixieland Night cu Alexandru Arsinel la Hard Rock Cafe - 07.04.2009

ro

07 Apr, 2009 15:21 1057 Marime text

Dixieland Night cu Alexandru Arsinel la Hard Rock Cafe

Luni, 16 aprilie, incepand cu ora 20:30, pe scena Hard Rock Cafe se vor intalni, pentru prima data in aceasta formula, interpretul de music-hall Alexandru Arsinel, clarinetistul Alin Constantiu si formatia "Remember '26 Dixieland Band". Spectatorii Blue Monday vor avea ocazia, asadar, de a se bucura de o seara autentica de jazz traditional si swing al anilor '20.

"Dintotdeauna, jazz-ul traditional-dixieland, ca si swing-ul, au atras publicul larg gratie prospetimii, pregnantei ritmice si accesibilitatii sonoritatilor. Actualmente, mesajul estetic nemuritor al jazz-ului vechi, de la inceputul veacului al XX-lea, a fost preluat de "Remember '26", sextet  nascut din initiativa clarinetistului-saxofonist Alin Constantiu si pe care il puteti asculta luni, pe scena Hard Rock Cafe", a declarat muzicologul Florian Lungu, gazda evenimentului.

Alaturi de "Remember '26 Dixieland Band", Alexandru Arsinel va interpreta melodiile care l-au consacrat drept un artist plurivalent si i-au atras recunoasterea marilor institutii de arta. In primavara acestui an, revista Actualitatea Muzicala, editata de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, i-a acordat lui Alexandru Arsinel "Premiul pentru Spectacolele de Musical".

Lavinia Udrea

Managing Partner StreetwisePR
Tel: +40 721 222 818
     +40 762 648 749
E-mail: lavinia@streetwisepr.ro
www.streetwisepr.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii