Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Vamală Română Țigări de contrabandă

ro

27 Feb, 2023 13:10 730 Marime text
Nr. 119/24.02.2023
                                                                                                           
                                                                                                                 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Țigări de  contrabandă, tutun pentru narghilea și alte bunuri contrafăcute, estimate la o valoare de aproximativ 14 milioane lei descoperite la B.V.F. Zimnicea
 
     În data de 20.02.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Zimnicea – Direcția Regională Vamală Craiova, împreună cu polițiștii de frontieră, au descoperit în semiremorca unui ansamblu rutier, ascunse prin metoda capac, o cantitate considerabilă de țigarete, pastă de tutun aromatizată (tip narghilea) și diferite produse susceptibile de a fi contrafăcute, care nu erau menționate în documentele de însoțire a mărfii.
      În vederea efectuării verificărilor amănunțite, lucrătorul vamal a sigilat ansamblul rutier, acesta fiind preluat și escortat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Teleorman unde polițiștii de frontieră au inventariat bunurile. Cu această ocazie s-a descoperit cantitatea totală de 127.460 pachete cu țigarete de diferite mărci, 3.654 kilograme pastă de tutun aromatizată (tip narghilea), precum şi 585 articole vestimentare, 32.520 parfumuri și 31 ceasuri, care purtau însemnele unor mărci, fiind susceptibile de contrafacere.
       Produsele menționate, estimate la o valoare de aproximativ 14.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
                              Biroul comunicare, relații publice și mass – media
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii