Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniunea Grupului Tehnic de Lucru pentru Tineri

ro

10 Sep, 2012 16:46 2061 Marime text

Reuniunea Grupului Tehnic de Lucru pentru Tineri

 Vicepreşedintele ANST, domnul Victor Ionescu, a reprezentat instituţia la întâlnirea Grupului Tehnic de Lucru pentru Tineri, care a avut loc la data de 5 septembrie.
 La lucrările Grupului au mai luat parte reprezentanţi ai Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Afacerilor Europene, Camerei de Comerţ şi Industrie, Agenţiei de Implementare a Proiectelor pentru IMM-uri, Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic şi ai Consiliului Tinerilor dina România.
 Reuniunea, ţinută sub egida Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, prin Autoritatea de Management pentru Proigramul Operaţional Sectorial: Dezvoltarea Resurselor Umane, a fost organizată de Asociaţia Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, împreună cu Organizaţia de Tineret a Blocului Naţional Sindical.
 Principalele puncte ale agendei de lucru au vizat aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al GTLT, nominalizările fiecărei organizaţii, privind participarea în cadrul structurii şi în scopul elaborării Ghidului de Accesare a Fondurilor Structural Europene pe Tineret.
 Posibilitatea elaborării de către tineri Ghidului de Accesare a Fondurilor Structural Europene pe Tineret reprezintă un semn important al progresului înregistrat de instituţiile statului în alinierea politicilor la nivelul european. Ne bucurăm să vedem că subsidiaritatea se aplică, a declarat vicepreşedintele ANST, Victor Ionescu.

BIROUL DE PRESĂ AL ANST

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii