Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intensificarea cooperarii economice reprezinta unul dintre obiectivele relatiilor romano-germane

ro

18 Oct, 2013 19:13 1302 Marime text
Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a avut astazi, 18 octombrie, o intrevedere, la Palatul Victoria, cu E.S. Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei la Bucuresti.
”Germania este unul dintre cei mai apropiati parteneri ai nostri din Uniunea Europeana si sunt convins ca, prin eforturi comune, vom reusi sa acceleram relatiile bilaterale in cele mai diverse domenii.”, a subliniat ministrul Dragnea, in cadrul acestei intalniri.
La randul sau, ambasadorul Hans Lauk a precizat ca Germania sustine dezvoltarea relatiei cu Romania si urmareste in special intensificarea cooperarii economice, referindu-se, in acest context, la implicarea activa a comunitatii de afaceri germane in sectorul economic romanesc.
Un alt subiect abordat de cei doi oficiali a vizat procesul de regionalizare-descentralizare, vicepremierul Liviu Dragnea facand, cu aceasta ocazie, o descriere detaliata a celor doua proiecte, cu accent pe obiectivele si pe impactul pozitiv al acestora.
 
Directia Comunicare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii