Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română - Reținuți pentru proxenetism

ro

27 Nov, 2023 13:16 569 Marime text
Nr. 1.441 din 27 noiembrie 2023
 
REȚINUȚI PENTRU SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNII DE PROXENETISM
 
În cursul zilei de 26 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au continuat cercetările într-o cauză penală ce viza săvârșirea infracțiunii de proxenetism.
 
Video: https://youtube.com/shorts/YKUQzQkd94M
 
Astfel, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Târgu Jiu, emise de Judecătoria Târgu Jiu, fiind identificate și ridicate mai multe sume de bani și alte mijloace materiale de probă.
 
Totodată, au fost depistate 4 bănuite, în județele Gorj, Timiș și Arad, care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea continuării cercetărilor, în sarcina lor reținându-se săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în perioada februarie 2022-noiembrie 2023.
 
Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj, urmând ca, în cursul zilei de 27 noiembrie 2023, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare.
 
Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, polițiștilor din Hunedoara, Arad și Timiș, jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj și Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii