Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Tânăr reținut de polițiștii Capitalei pentru violență în familie și distrugere

ro

20 Dec, 2023 14:35 534 Marime text
Nr.  260 din 19 decembrie 2023
 
 
 
Tânăr reținut de polițiștii Capitalei pentru violență în familie și distrugere
 
În fapt, la data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 11.50, Secția 2 Poliție, a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o adresă, din Sectorul 1, se aud țipete de femeie, pe casa scării.
 
Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au luat legătura cu o femeie, în vârstă de 19 ani și au constatat faptul că ar fi avut loc un conflict între aceasta și concubinul său, un tânăr în vârstă de 20 de ani, în urma căruia acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi distrus mai multe bunuri din locuință.
 
În același context, persoana vătămată ar fi ieșit din apartament și ar fi intrat în locuința unei alte femei, pentru a se aplana conflictul.
 
Ulterior, bărbatul ar fi pătruns în apartamentul vecinei, unde ar fi distrus bunuri și din respectiva locuință și ar fi agresat-o fizic, din nou, pe persoana vătămată.
 
În urma primelor verificări, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18 decembrie 2023, persoana vătămată ar mai fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză.
 
Polițiștii l-au depistat pe bărbat, acesta fiind condus la sediul secției, în vederea audierii.
 
Împotriva tânărului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile.
 
În baza probatoriului administrat, față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii