Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Planul BLOCADA la data de 17 decembrie 2023,

ro

18 Dec, 2023 12:20 467 Marime text
Nr. 259 din 18 decembrie 2023
 
 
ACȚIUNI, ÎN SISTEM INTEGRAT,  ÎN SECTORUL 3 AL CAPITALEI
 
În baza planului BLOCADA, la data de 17 decembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice - Sector 3,  în colaborare cu Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență București – Ilfov, au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru protejarea populației împotriva activităţilor comerciale ilicite.
        
În acest context, în intervalul 01.00 - 05.00,  cu sprijinul reprezentanților instituțiilor abilitate, polițiștii au acționat în proximitatea unor străzi din Sectorul 3, în vederea prevenirii și combaterii actelor de tulburare a liniștii și ordinii publice, prevenirii și combaterii altor fapte antisociale de natură contravențională și penală.
 
În această perioadă, a fost verificată activitatea a patru societăți comerciale, în vederea respectării legislației privind protecția consumatorului.
 
În urma acestor acțiuni, au fost legitimate și verificate 43 de persoane.
 
De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.000 de lei, pentru nerespectarea OG 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și pentru nerespectarea  HGR nr. 537 din 2007, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele de prevenire și stingere a incendiilor.
 
Structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune. Acțiunile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii