Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Blocada în perioada 19 - 21 februarie 2024

ro

21 Feb, 2024 11:46 359 Marime text
Nr. 44 din  21 februarie 2024
 
 
ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR CAPITALEI PENTRU ASIGURAREA UNUI CLIMAT DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ
 
 
În  baza planului Blocada, în perioada 19 - 21 februarie 2024, poliţiştii Capitalei au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
 
În acest context, polițiștii Capitalei au acționat în Sectoarele 1 - 6, iar în urma activităților desfășurate, au fost depistate mai multe persoane, având asupra lor substanțe interzise de lege, după cum urmează:
 
- la data de 19 februarie 2024, in jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat, pe o stradă din Sectorul 4, un bărbat, având asupra lui 5 plicuri transparente, în interiorul cărora se afla o substanță pulverulentă albă, suscetibilă de a avea efect psihoactiv.
 
- în aceeași zi, în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție au depistat, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra lui a fost găsit un pliculeț transparent ce conținea o pulbere albă, susceptibilă de a avea efect psihoactiv.
 
- ulterior, în jurul orei 19.30, polițiștii subunității menționate au depistat, în dreptul unui imobil din același sector, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, având asupra lui un pliculeț transparent ce conținea o substanță pulverulentă albă, susceptibilă de a avea efect psihoactiv.
 
- în jurul orei 19.30, pe două străzi, din sectoare diferite, au fost depistați doi bărbați, în vârstă de 26, respectiv 37 de ani,  fiecare având câte un pliculeț ce conținea o substanță albă, susceptibilă de a fi interzisă de lege. Primul bărbat a fost depistat de către polițiștii Secției 24, iar cel din urmă de către polițiști din cadrul Secției 6 Poliție.
 
- în jurul orei 20.00,  polițiști din cadrul Secției 24 Poliție au depistat, pe o stradă din Sectorul 5, o tânără, în vârstă de 26 de ani, care avea asupra ei un pliculeț ce conținea o substanță albă, susceptibilă de a fi interzisă de lege.
 
- două ore mai târziu, pe o stradă din Sectorul 2, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, pasager al unui autoturism oprit în trafic, care avea asupra lui patru plicuri trasparente, ce conțineau o substanță albă, susceptibilă de a avea efect psihoactiv.
 
Acțiunile au continuat și în data de 20 februarie 2024, astfel:
 
- În cursul zilei menționate, în jurul orei 16.00,  a fost depistat, pe o stradă din Sectorul 4, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsit un pliculeț transparent ce conținea o pulbere albă, susceptibilă de a avea efect psihoactiv. Bărbatul a fost depistat de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție.
 
- De asemenea, în această dimineață, 21 februarie 2024, în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție, au depistat, pe o stradă din Sectorul 2, un bărbat, având asupra lui un pliculeț ce conținea o substanță albă, susceptibilă de a fi interzisă de lege.
 
- ulterior, în jurul orei 04.00, pe o stradă din Sectorul 3, polițiștii Secției 13 Poliție au depistat, în baza unei sesizări, o tânără, în vârstă de 19 ani, asupra căreia a fost găsită o țigară artizanală ce conținea o substanță susceptibilă de a fi interzisă de lege.
 
Cu privire la substanțele găsite asupra persoanelor legitimate și verificate în perioada precizată, acestea au fost ridicate și sigilate de către polițiști.
 
Toate cazurile au fost preluate de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.
 
Structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii