Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita - Ieri, un incendiu și alte 7 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență

ro

03 Aug, 2021 14:46 545 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Ieri, un incendiu și alte 7 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență
 În cursul zilei de ieri, 2 august a.c., șapte persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD, dintre care 2 victime rănite în urma producerii unor accidente rutiere, în municipiul Odorheiu Secuiesc, strada Pantei și pe DN 13A, localitatea Bisericani.
Aseară, în jurul orei 18:30, pompierii militari și civili din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc și SVSU Zetea au fost mobilizați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă, în comuna Zetea. Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că flăcările se manifestau la acoperișul și podul casei, precum și la o anexă învecinată. Incendiul a fost stins în aproximativ două ore, de cei aproape 20 de pompieri mobilizaţi la faţa locului, care au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor la întreaga locuință și casele din imediata apropiere şi să salveze astfel bunuri în valoare de aproximativ 160.000 lei. În urma incendiului, au ars: acoperișul și podul casei, pe o suprafață de circa 16 mp, acoperișul și pereții interiori ai unei anexe gospodărești, pe circa 20 mp, mobilier și articole vestimentare, pierderile materiale fiind evaluate la circa 7.000 lei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs de un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător.
Totodată, în ultimele 24 de ore, au fost transmise 3 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența urșilor, în Băile Tușnad (2) și Avrămești (1).
                                                                                    COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii